Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

TOP 5 vlastností kožených peněženek

Kožené peněženky jsou víc než obyčejné příslušenství. Kromě praktického účelu přináší také dotek luxusu do vašeho každodenního života. A mnoho dalšího. Proč jsou tak oblíbené a žádané?

Elegance na první pohled

Kožené peněženky jsou mistrovskými díly řemeslného umění. Jejich příjemný povrch vás okouzlí již na první pohled a dotek. Jemná textura a přírodní vzhled a jednoduchost zaručují, že se stanou oblíbeným doplňkem vaší garderóby.

Odolnost a trvanlivost

Jednou z hlavních vlastností kůže je odolnost. Díky tomu bude vaše peněženka vypadat skvěle i po několika letech. Pokud ji budete pravidelně krémovat a dobře se o ni postaráte, můžete ji jednou odkázat i vašim dětem.

Hodí se ke všemu

Kožené peněženky mají schopnost ladit s jakýmkoli stylem nebo oblečením. Bez ohledu na to, zda jste ve formálním oblečení na pracovní schůzce, nebo v džínách vyrážíte za zábavou, kožená peněženka je vždy správnou volbou. Její neutrální design a kvalitní zpracování z ní dělá doplněk pro každou příležitost. 

Nadčasovost

Kožená peněženka nikdy nevyjde z módy. Nepodléhá krátkodobým módním trendům. Naopak, zraje jako víno a získává charakter i spřípadnou patinou. Investice do kožené peněženky se vám tak mnohonásobně vrátí.

Velký výběr

Na trhu je k dispozici široký výběr kožených peněženek, které vyhoví vašim potřebám a vkusu. Pánské kožené peněženky a dolarovky většinou nabízí praktičnost a jednoduchý design. Dámské peněženky mohou být zase zdobnější s větším počtem kapes. Široký výběr vám ale zajistí, že naleznete to, co hledáte.

Pokud hledáte peněženku, která bude nejen praktickým, ale také vkusným módním doplňkem, kožená peněženka je tím pravým výběrem. Poohlédněte se po té své v našem e-shopu.