Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

Zajímavosti a články o koženém zboží

Pravá kůže a její zpracování – V.T., OIL PULL-UP, WASHED

Pravá kůže a její zpracování – V.T., OIL PULL-UP, WASHED

Dlouho očekávané druhé pokračování článku o zpracování kůže je tady. V této části zaměříme pozornost na tři úpravy, které sice nejsou v sortimentu až tak časté, ale přesto se mezi zákazníky těší oblibě. Konkrétně budeme mluvit a úpravě VegetableTan (V.T.), Oil Pull-up a Washed Leather.

Jak správně nosit kabelku?

Jak správně nosit kabelku?

S uměním nosit kabelku souvisí mnohem víc než jen správný výběr dle vašeho vkusu. Držení kabelky může podtrhnout krásu vašeho outfitu, nebo ji naopak zcela pohřbít. V tomto článku se zaměříme na to, jakým způsobem nosit různé druhy kabelek s elegancí a grácií.

5 tipů jak vypadat elegantně a originálně

5 tipů jak vypadat elegantně a originálně

Když přemýšlíme o eleganci a originalitě ve vzhledu, je důležité mít na paměti úsloví, že ďábel tkví v detailu. Mnohdy jsou to právě maličkosti, které přinášejí do oblékání eleganci a jedinečnost. V tomto článku se podíváme na pět prvků, které mohou vylepšit váš styl a proměnit ho tak, že se za vámi každý s obdivem ohlédne.

Jak pečovat o koženou kabelku?

Jak pečovat o koženou kabelku?

Péče o koženou kabelku je zásadní pro zachování jejího vzhledu a životnosti. Bez řádné údržby může kůže ztrácet svou původní krásu a pevnost. Správná péče spočívá v pravidelném čištění, impregnaci a hydrataci kůže. V tomto článku se zaměříme na důležité kroky, které zajistí dlouhou životnost vaší kožené kabelky.

TOP 5 vlastností kožených peněženek

TOP 5 vlastností kožených peněženek

Kožené peněženky jsou víc než obyčejné příslušenství. Kromě praktického účelu přináší také dotek luxusu do vašeho každodenního života. A mnoho dalšího. Proč jsou tak oblíbené a žádané?

4 výhody kožených batohů pro vysokoškoláky

4 výhody kožených batohů pro vysokoškoláky

Pokud máte za sebou maturitu a chystáte se poprvé vkročit na půdu vysoké školy, jistě chápete, že jde o výraznou změnu ve vašem životě. Vaše univerzitní putování už nevyžaduje batoh narvaný učebnicemi a sešity. Většinou si vystačíte s notebookem, poznámkovým blokem a kartou do knihovny. To vše se vejde do elegantních kožených batohů. Jaké jsou jejich výhody?

Jak poznat kůži od koženky?

Jak poznat kůži od koženky?

Pokud hledáte kvalitní kožené výrobky, je nezbytné rozumět rozdílům mezi pravou kůží a koženkou. Následující informace vám pomohou rozeznat skutečnou kvalitu a správně si vybrat kožené kousky pro váš šatník i botník. Rádi vám v této oblasti poradíme.

Pravá kůže a její zpracování – CCA, HUNTER, NAPPA

Pravá kůže a její zpracování – CCA, HUNTER, NAPPA

Věděli jste, že za nápisem pravá kůže se může skrývat více významů? Nápis pravá kůže na opasku, peněžence či tašce sice oznamuje, že produkt je vyroben z nefalšované kůže, ale nezmiňuje detailnější informace, a to například, z jakého zvířete kůže pochází a jakým druhem úpravy prošla. V tomto článku bychom rádi představili tři úpravy, které na našem eshopu naleznete nejčastěji, a to jsou úpravy Cow Calf Antique (CCA), Hunter a Nappa.

Jak vybrat koženou kabelku?

Jak vybrat koženou kabelku?

Kožené kabelky jsou ikonickým módním doplňkem, který dodá eleganci a styl každému outfitu. Pokud uvažujete o pořízení kožené kabelky, nebo pokud chcete tuto luxusní kabelku koupit jako dárek, je důležité vědět, jak vybrat tu pravou. V tomto článku se zaměříme na výhody kožených kabelek, druhy, kvalitu a důležité faktory, na které se zaměřit při výběru.

5 tipů jak se starat o kvalitní kožené doplňky

5 tipů jak se starat o kvalitní kožené doplňky

Pokud vlastníte nějaké kožené doplňky a chcete, aby vám dlouho vydržely, je důležité, abyste se o ně správně starali.

Připravili jsme pro vás pět tipů, které vám pomohou udržet kožené doplňky v perfektním stavu.

Jak se dá vyčistit kožená peněženka?

Jak se dá vyčistit kožená peněženka?

Kožená peněženka je nejen praktickým a stylovým doplňkem, ale také investicí do našeho elegantního vzhledu – chceme tedy takovou peněženku používat dlouhodobě. Aby však peněženka vypadala stále čistě, svěže a aby si udržela svou eleganci, je důležité pravidelně provádět údržbu a koženou peněženku čistit.
V tomto článku se s vámi podělíme o užitečné tipy, jak vyčistit koženou peněženku a prodloužit její životnost.

Pánské peněženky – trendy roku 2023

Pánské peněženky – trendy roku 2023

Přinášíme pokračování článku o našich eshopových trendech roku 2023. Zmínili jsme, že dámská móda je velmi proměnlivá a podléhá několika faktorům, ale pánská móda, zvláště pokud mluvíme o kožených doplňcích, se mění mnohem pomaleji a nejednou si zachovává prvky dlouhá léta. Ať už je to způsobeno tím, že muži nemají rádi změny nebo tím, že dokážou nosit své kožené doplňky donekonečna, v každém případě jsou muži velmi vděčnými zákazníky.

Dámské peněženky - trendy roku 2023

Dámské peněženky - trendy roku 2023

Móda je živel nespoutaný a neuvěřitelné proměnlivý. Nemluvě o dámské módě, která se mění doslova každý týden. I v módním průmyslu však existují milníky, které významně a viditelně ovlivňují její vývoj. Jedním takovým byla několik dlouhých měsíců trvající pandemie, kdy se nejžhavějším módním kouskem staly tepláky. Naštěstí s ústupem opatření jsme opět oprášili i zbývající části skříně a tím pádem si i kožené doplňky vydobyly své místo v praktickém životě.

Jak správně vybrat opasek k obleku?

Jak správně vybrat opasek k obleku?

Výběr toho správného opasku pro váš oblek může být důležitým detailem, který ovlivní celkový dojem vašeho vzhledu.

V dnešním článku jsme se proto zaměřili na několik základních tipů, podle kterých je dobré se při výběru opasku k obleku řídit. Pokud si tedy nevíte s výběrem rady, není třeba zoufat! 

Jak správně vyčistit koženou kabelku?

Jak správně vyčistit koženou kabelku?

Kvalitní kabelka z pravé kůže by vám měla dělat radost dlouhá léta. Jako jakýkoliv jiný přírodní materiál, i kůže však vyžaduje určitou péči, aby nestárla a vypadala co nejlépe. A protože je kabelka zpravidla každodenním pomocníkem, který vás doprovází při mnoha příležitostech, je pochopitelné, že může dojít k jejímu znečištění. Většinou sis ním snadno poradíte. Ukážeme vám, jak na to.

Jak se správně starat o kožený pásek?

Jak se správně starat o kožený pásek?

Pro maximální prodloužení životnosti koženého pásku je dobré znát pár triků, díky kterým bude pásek naprosto ochráněný před vnějšími vlivy a i za neustálého nošení bude vypadat jako nový. Přečtěte si naše rady a tipy, jak se starat o kožený opasek. Vyvarujte se třeba situacím, kdy by pásek byl vystaven přímému slunečnímu světlu.

Moderní a zároveň vintage? Praktický a zároveň stylový? I toto nabízejí tašky na notebook

Moderní a zároveň vintage? Praktický a zároveň stylový? I toto nabízejí tašky na notebook

Moderní doba s sebou přinesla mnoho změn, a to nejen v osobním životě každého jednoho z nás, ale také v pracovním prostředí. Přenosné počítače, neboli takzvané laptopy, jsou běžnou součástí našich domácností a pomalu si získaly své místo iv kancelářích a staly se jejich nedílnou součástí.

Průvodce peněženkami (část druhá)

Průvodce peněženkami (část druhá)

Pokračování našim průvodcům nabídne rychlé vysvětlení toho, jak jsme vyřešili vnitřní členění pro krátké a střední peněženky. Krátké a střední peněženky jsou svým členěním o něco jednodušší a méně propracované vzhledem k tomu, že obecně ženy upřednostňují spíše elegantní dlouhé peněženky. I proto mezi těmito peněženkami najdete jen pár stabilních designů a několik limitovaných edic.

Průvodce peněženkami (část první)

Průvodce peněženkami (část první)

Jako samostatná značka působíme již více než 16 let a během těchto let se nám podařilo vytvořit nabídku, ve které se najde téměř každý. Přestože se orientujeme spíše na klasické a o něco konzervativnější modely, nebojíme se někdy přinést na trh i bláznivou novinku.

Kolik opasků by měl člověk vlastnit?

Kolik opasků by měl člověk vlastnit?

Opasky jsou nedílnou součástí šatníku každého jednoho člověka od nejobyčejnějších lidí až po nejznámější osobnosti. Tímto článkem bychom chtěli poradit nerozhodným lidem, kteří řeší dilema, a to, kolik opasků by asi měli vlastnit.

Jak poznat kvalitní kožený opasek?

Jak poznat kvalitní kožený opasek?

Kožené pásky jsou nejvíce podceňovaným módním doplňkem moderního módního průmyslu. I když se na první pohled zdá jako nenápadný kožený doplněk, zkuste jej ze skříně odstranit a uvidíte, jaký rozdíl to udělá.

4 znamení, že váš partner potřebuje crossbody tašku

4 znamení, že váš partner potřebuje crossbody tašku

Blíží se Vánoce nebo narozeniny vaší polovičky a vy jste stále ještě nenašli ten pravý dárek? Nezoufejte, protože možná právě tento článek vám pomůže takový vymyslet.

Víte, jaká kabelka se k vám nejlépe hodí?

Víte, jaká kabelka se k vám nejlépe hodí?

Máte díru v šatníku, kterou byste rádi zaplnili nějakou krásnou a zároveň super praktickou kabelkou, ale nevíte se rozhodnout, co by vám pasovalo? V tomto článku vám pomůžeme poznat samu sebe a podle toho si zvolit ten nejvhodnější typ kabelky.

Základní pravidla nošení opasků

Základní pravidla nošení opasků

To, jak správně změřit a vybrat délku opasku, jsme již popsali v tomto blogu, ale pokud máte stále pochybnosti o výběru správného opasku, možná právě tento článek vám pomůže se rozhodnout.

Jak poznat pravou kůži?

Jak poznat pravou kůži?

V dnešním konzumním světě se může zdát koupa kvalitního produktu jako opravdová výzva. Ba co víc, koupa produktu, který se chová a je přesně takový, jak se tváří na popisu své visačky. 

Když už investovat do peněženky, jak investovat do té správné?

Když už investovat do peněženky, jak investovat do té správné?

Dokopali jste se konečně po měsících odkládání do definitivního rozhodnutí koupit si novou peněženku? Pokud jste souhlasně přikývli, už vás čeká jen ten "lehčí" krok - vybrat si tu správnou. Jelikož čtete tento článek, je jasné, že jste se rozhodli pro naši galanterii ...

Historie peněženky

Historie peněženky

Historie kožených peněženek sahá dále do minulosti, jak si jeden myslí. Abychom byli přesnější, sahá dále, než do starověkého Říma, či dokonce starověkého Řecka ...

Módní zajímavosti

Módní zajímavosti

Módní průmysl je jeden z nejvíce měnících se průmyslů na světě. Móda závisí nejen na dostupných technologích, ale i ročním období, náladách módních návrhářů a výstřelcích celebrit. Móda nemá logiku a je téměř nemožné předpovědět, jaký další trend přijde o rok ...

Hlavolam zvaný “správná velikost opasku“

Hlavolam zvaný "správná velikost opasku"

To, že jsem nazvala výběr délky opasku hlavolamem, vůbec není nadsázka, věřte mi. Pokud jste již někdy zkoušeli gúglit univerzální návod, je více než pravděpodobné, že jste po přečtení všech návodů zůstaly ještě více zmatení než předtím ...

6 nejzajímavějších faktů o kožedělném řemesle

6 nejzajímavějších faktů o kožedělném řemesle

Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak se peněženka stává peněženkou? Setkali jste se již někdy se slovem koželuh nebo tříslovina? I na tyto otázky se dozvíte odpovědi v tomto kratičkém článku, ve kterém jsme sesbírali jen ty nejzajímavější informace o výrobě produktů ...