Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

Průvodce peněženkami (část první)

Jako samostatná značka působíme již více než 16 let a během těchto let se nám podařilo vytvořit nabídku, ve které se najde téměř každý. Přestože se orientujeme spíše na klasické a o něco konzervativnější modely, nebojíme se někdy přinést na trh i bláznivou novinku. Léto roku 2022 bylo ve znamení pastelových barev a sklidilo neuvěřitelný úspěch. Barevné peněženky se staly hitem našeho eshopu. Nicméně, pouze exteriérový design není jediný důvod, proč jsou naše peněženky oblíbené. Vnitřní členění hraje také důležitou roli, která pomáhá zákaznicím při výběru vhodné peněženky.

Jak jsme již zmínili, Mercucio již loni obdrželo občanský průkaz a pomalu směřuje k dospělosti. Co se týče vnitřního designu, v průběhu těchto let se nám podařilo vyskládat a vyšperkovat nabídku tak, že se v ní najde opravdu každý. Chtěli bychom vám proto ukázat, z jakých možností si můžete vybírat a možná pomoci najít peněženku přesně na míru. Dlouhé dámské peněženky naleznete ve čtyřech variacích s několika podkategoriemi:

2311835

První, jednoznačně nejpopulárnější kategorií jsou peněženky s koncovým číslem 835. Tato kategorie je typická tím, že nabízí přidanou část na karty, která se obvykle uzavírá na druk. Toto extra oddělení přidává peněžence až o 5 přihrádek navíc. Vnitřní členění 835 nabízíme v peněženkách různých designů, například v hladkém designu z telecí kůže, z hovězí kůže nebo v peněžence s květinovým vzorem. Podkategorií této variace je peněženka s kódem 2311806, která je unikátem. Přidaná část na karty se sice také uzavírá na patent, ale je prodloužen a nabízí o několik přihrádek více než její sesterská kategorie 835. Také v ní naleznete o jednu zipovou přihrádku více.

3911794

Další, o něco variabilnější kategorií je kategorie 794, ze které jsou odvozeny typy 654850. Všechny tři variace mají jednoduché složení, což znamená, že po otevření peněženky máte hned přístup ke všem přihrádkám. Jediným rozdílem je uspořádání přihrádek a jeho designové rozložení. Zajímavostí kategorie 850 je to, že obsahuje menší zipovou kapsu na mince uvnitř a větší na zadní vnější straně. Tato vnitřní rozložení najdete jak v telecí, tak v kozí nebo hovězí kůži.

3910643

Předposlední kategorií je kategorie 643 s podkategoriemi 657642. Každá mutace je zajímavá svým originálním typem mincovníku. První zmíněná kategorie má mincovník na druk, což je v porovnání s ostatními peněženkami anomálie. Nejoblíbenějším modelem je 2311803, který se v nabídce nachází již řadu let. Tento typ mincovníku je preferován staršími dámami, kterým vyhovuje flexibilita a přehlednost samotné kapsy. Velkým plusem je také samotná jednoduchost peněženky. Druhá v pořadí podskupina obsahuje originální kapsu na mince, která má kovový rám s patentem na vrchní části. Kapsa na mince s takovým uzavíráním je velmi specifická a proto si ji vybírají hlavně zákaznice, které s něčím takovým už mají zkušenost. Ostatní složení peněženky je shodné se všemi druhy v této skupině. Posledním typem je europeněženka, která je také velmi specifickým kouskem. Kapsa na mince je sice na zip i většina v nabídce, ale odlišuje se rozdělením na 8 menších částí. V nabídce naleznete krátké, ale i dlouhé europeněženky.

3911655

Poslední kategorií je kožená peněženka s koncovým číslem 655. Tato kategorie se odlišuje zejména vnějším designem, který se podobá penálu díky zapínání po celém obvodu. I když se na první pohled nezdá, peněženka obsahuje až 14 přihrádek na karty, takže se nemusíte bát, že je to peněženka pouze na okrasu. V této kategorii jsme vytvořili také limitovanou sérii s číslem 3611027, která má o něco rozdílnější složení, než původce této skupiny. Penálové zapínání bylo zanecháno, ale pohráli jsme si trochu s celkovým rozložením.