Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

Průvodce peněženkami (část druhá)

Pokračování našim průvodcům nabídne rychlé vysvětlení toho, jak jsme vyřešili vnitřní členění pro krátké a střední peněženky. Krátkéstřední peněženky jsou svým členěním o něco jednodušší a méně propracované vzhledem k tomu, že obecně ženy upřednostňují spíše elegantní dlouhé peněženky. I proto mezi těmito peněženkami najdete jen pár stabilních designů a několik limitovaných edic.

Střední peněženky

Z řady středních peněženek naleznete v nabídce pouze dva designy, které jsou však často klíčové při výběru. Peněženka s koncovým označením 866 má velmi jednoduchý, ale zároveň praktický design. Po otevření peněženky máte k dispozici 13 přihrádek na karty, což je vzhledem k menšímu rozměru peněženky výhodou. Další výhodou jsou také dvě přihrádky na bankovky, které jsou u menších peněženek raritou. A právě zde je očividný rozdíl mezi zmiňovaným modelem a modelem s koncovým označením 824. Kromě toho, že má pouze jednu přihrádku na bankovky, která je natažena pouze do dvou třetin šířky peněženky, je očividný rozdíl i v počtu přihrádek. Druhý zmiňovaný model má o několik přihrádek navíc díky přidanému oddělení uvnitř. Je však obtížné s jistotou a jednoznačně říci, který model je lepší, protože preference se liší od zákaznice k zákaznici.

Krátke peňaženky

823

U této peněženky můžeme s jistotou říci, že je nejpreferovanější krátkou verzí peněženek. Model sice lety prošel úpravami, ale hlavně z vnější strany. Vnitřek jsme ponechali s minimálními úpravami - jedna přihrádka na bankovky, šest přihrádek na karty a velký mincovník. Nyní peněženku naleznete v nabídce v několika typech kůží a designech. Nedávným hitem se staly krátké peněženky s květinovým vzorem nebo s malovaným vzorem. V letním období nezaostávají ani barevné měkké kůže.


825

I když se vnitřní podstata této peněženky od jejího sesterského modelu 823 příliš neliší, základním a nejočividnějším rozdílem je vypouklý obvod zipu kapsy na mince, což zcela mění dojem z peněženky a činí jej o něco tvarovatelnějším. Vnitřní rozložení přihrádek je sice o něco jiného, ale jejich počet si zachovává. Totéž platí iv případě jedné průhledné přihrádky a přihrádky na bankovky.


662

Tato dámská kožená peněženka je unikátem a zároveň stálicí naší nabídky. Přestože jsme zpočátku zvažovali udělat z tohoto modelu limitovanou edici, nakonec jsme se díky velmi pozitivnímu ohlasu od zákazníků rozhodli model zařadit do nabídky na delší období. Za to vděčí nejen tomu, že je to jediný model s kovovým rámem na mince, ale také tomu, že se nám podařilo vnitřek navrhnout tak, aby byl praktický, prostorný a zároveň, aby si zachovával svůj krátký rozměr. Podařilo se nám dosáhnout toho, že tento model se chová jako dlouhá peněženka, ale s několika výhodami. Po jejím otevření máte ihned k dispozici přihrádky na karty i krátké přihrádky na bankovky. Jednu dlouhou přihrádku na bankovky naleznete na boční straně peněženky. Kromě tohoto modelu je v nabídce ještě jedna peněženka s kovovým rámem, ale zde máte k dispozici dva mincovníky – mincovník na zip, jakož i oddělený mincovník s kovovým rámem. Peněženka však patří mezi dámské kožené peněženky s limitovaným prodejem. Co se týče barev, v nabídce naleznete klasické červené peněženky s kovovým rámem a samozřejmě nesmí chybět ani konzervativnější černé peněženky.

509

Posledním stálým modelem naší nabídky je dámská peněženka na výšku se zapínáním. Stejně jako u ostatních produktů, iu tohoto jsme si léty ověřili, že právě jeho vnitřní rozložení je důležité, a proto jsme měnili pouze vnější design. Zajímavostí této peněženky je velká vnější kapsa na mince, která je rozdělena na 4 části a uprostřed nabízí zipovou kapsu. Kromě toho uvnitř najdete tři průhledné a čtyři neprůhledné přihrádky na karty, jednu přepážku na bankovky a univerzální zipovou kapsu.