Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

Moderní a zároveň vintage? Praktický a zároveň stylový? I toto nabízejí tašky na notebook

Moderní doba s sebou přinesla mnoho změn, a to nejen v osobním životě každého jednoho z nás, ale také v pracovním prostředí. Přenosné počítače, neboli takzvané laptopy, jsou běžnou součástí našich domácností a pomalu si získaly své místo i v kancelářích a staly se jejich nedílnou součástí.

Pokud i vy patříte do kategorie lidí, které toto magické elektronické zařízení živí, určitě jste nejednou potřebovali vhodnou schránku, ve které byste mohli bezpečně svůj laptop přenést, ať už z domova na pracoviště nebo jinam. Přesně k takovým účelům slouží brašny na notebook.

Kožené tašky na notebook

Tento typ tašek se stává stále oblíbenější v sekci pánské tašky. I když mnoho žen stále preferuje stylové kabelky, najdou se také dámy, které si raději dopřejí koženou tašku na notebook, která stoprocentně chrání laptop před lehčími nárazy. A nedejte se oklamat názvem. Přestože je to „pouze“ taška na notebook, v naší nabídce naleznete mnoho elegantních modelů vhodných i pro náročnější zákaznice. Také určitě uspokojíme i zákazníky milující vintage styl díky broušené kůži hunter, která působí nejen přírodně a rustikálně, ale zejména nefalšovaně.

Milujeme praktičnost a styl

Vnitřek každé jedné tašky na notebook je vybaven speciálně polstrovanou přihrádkou na notebook. V závislosti na modelu najdete uvnitř další přepážky, zipové přihrádky, prostor pro mobil nebo diář, a dokonce i na pera a tužky. Novinkou našeho sortimentu je také batoh na notebook. Uvnitř tohoto unikátního kousku naleznete polstrovanou přihrádku na notebook a mnoho dalšího.