Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

Jak správně nosit kabelku?

S uměním nosit kabelku souvisí mnohem víc než jen správný výběr dle vašeho vkusu. Držení kabelky může podtrhnout krásu vašeho outfitu, nebo ji naopak zcela pohřbít. V tomto článku se zaměříme na to, jakým způsobem nosit různé druhy kabelek s elegancí a grácií.

Kabelky pro danou příležitost

Každý typ kabelky má svůj vlastní charakter a je vhodný pro konkrétní příležitost. Volba správné kabelky k dané události je klíčová. Rozměry, design a dispozice hrají zásadní roli  a vychází z prostředí, či události, pro které byly navrženy. Při jejich nošení to pak snadno poznáte. Pokud vás kabelka neomezuje v pohybu a cítíte se s ní nejen hezky, ale také pohodlně, nosíte jí dobře. Jak tedy jednotlivé typy nosit?

Shopper kabelka

Shopper kabelka je ideální do práce, pro neformální události a drobné nákupy. Nejlepší způsob, jak ji nosit, je v ruce. Je důležité si uvědomit, že to není Frakta z IKEA. Nepřetěžujte ji. Není na to stavěná a v ruce ji pak pohodlně neudržíte. V lepším případě ji pak budete táhnout na rameni, což zničí celkový efekt, v horším případě si můžete ublížit.

Crossbody kabelka

Crossbody kabelky jsou perfektní pro večerní ležérní styl. Jak název naznačuje, jsou určeny k nošení přes rameno, což vytváří moderní a pohodlný look. Na formální události volte menší rozměry a noste ji přes rameno obrácenou dopředu. Tak je vidět její design a neruší jednotnost vašeho outfitu. Většinou od ní také můžete odpojit popruhy a nosit ji jako psaníčko.

Psaníčko

Psaníčka jsou rezervovány pro zvláštní společenské příležitosti, například plesy či recepce. Pro jejich nošení je ideální držet je v podpaží nebo v ruce, což dodává elegantní a výjimečný vzhled.

Kožená ledvinka

Kožená ledvinka je skvělým doplňkem pro aktivní životní styl. Nejvhodnější způsob nošení je cross body. Umožňuje volnost pohybu a zároveň je sportovnější variantou kabelky. Je ideální volbou pro každodenní outfity, zejména pro ty, kdo oceňují kombinaci stylu a funkčnosti.

Kožený batůžek

Užijte si praktičnost a stylový vzhled. Kožený batůžek oceníte především v létě, kdy skvěle doplní šaty i kalhoty s halenkou. Poskytne vám pohodlí, ležérní eleganci a zároveň moderní vzhled. Nepleťte si ho ale s krosnou a nesnažte se ho narvat k prasknutí. 

Vyberte si stylovou kabelku pro každou příležitost na našem e-shopu.