Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

Dámské peněženky - trendy roku 2023

Móda je živel nespoutaný a neuvěřitelné proměnlivý. Nemluvě o dámské módě, která se mění doslova každý týden. I v módním průmyslu však existují milníky, které významně a viditelně ovlivňují její vývoj. Jedním takovým byla několik dlouhých měsíců trvající pandemie, kdy se nejžhavějším módním kouskem staly tepláky. Naštěstí s ústupem opatření jsme opět oprášili i zbývající části skříně a tím pádem si i kožené doplňky vydobyly své místo v praktickém životě.

Nabídka dámských peněženek Mercucio je opravdu široká, ale přesto ženy nezapřou své klasické smýšlení a proto mnohdy staví na jistotu. S velmi užitečnou pomocí moderních technologií se nám podařilo sestavit žebříček tří nejoblíbenějších modelů první poloviny roku 2023. Zda bude tento trend pokračovat i ve druhé polovině letošního roku je sporné, ale určitě ne neočekávané, o čemž vás jistě přesvědčí pokračování tohoto článku.

TOP 3. Jednoduchá a elegantní peněženka

Prvním zmíněným koženým doplňkem bude dámská peněženka, které jsme zvolili přívlastky jednoduchá a elegantní. A zaslouženě. Tento model patří mezi dlouhé dámské peněženky, které díky svému vnitřnímu rozložení nelze přecpat.

Peněženka obsahuje celkem 8 přihrádek na karty, z nichž dvě můžete použít na fotky nebo doklady s fotkou. Evropskou klasikou je i prostorná kapsa na mince, která je oddělena na dvě části. Příjemný dojem z peněženky jistě podtrhuje kovové zdobení osazené do přední části. Nejen podle nás, ale očividně i podle zákaznic si tento model zaslouží krásné třetí místo.

TOP 2. Velká dámská peněženka

Ať už je to tím, že se rok konečně překlápí do té teplejší části nebo něčím jiným, tato peněženka v našem žebříčku zaujala druhé místo. Pokud jste četli naše předchozí blogy, kde jsme peněženky Mercucio popisovali, určitě víte, že tento model s přidanou částí na karty je již dlouholetou stálicí naší značky. Když jsme praktické členění zkombinovali s krásným vtisknutým vzorem, stal se z něj okamžitý hit.

Tuto dámskou peněženku najdete v několika barevných variacích, ale zaručenou jedničkou mezi nimi je klasická červená. A nedive, červená květinková peněženka se v rukou elegantní dámy opravdu vyjímá.

TOP 1. Dámská peněženka s oddělením na karty

A teď se připravte na zlatého nebo lépe řečeno červeného vítěze našeho mini žebříčku. Nejoblíbenějším modelem ze všech dámských peněženek Mercucio je také největší model. Peněženka se vyznačuje extra prostorem na karty v celkovém počtu 16. Samozřejmě nechybí několik přihrádek na bankovky a velký mincovník.

Vzhledem k její velikosti usuzujeme, že je to právě to, co ženy na peněžence zaujme. A tedy, z několikaletých zkušeností v oblasti kožené galanterie umíme dospět k závěru, že ženy prostě milují velké peněženky, zatímco muži se snaží najít tu nejmenší a vejít do ní i nemožné. Zda je to pravda iv praxi eshopu se přesvědčíme v další části, ve které shrneme top trendy v pánské módě.