Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

6 + 1 důvodů, proč právě teď potřebujete novou peněženku

I když se to na první pohled nezdá, peněženka je každodenní součástí našeho života. Proto si někdy zapomínáme uvědomovat, že tato schránka na "to podstatné" častým používáním postupně chátrá. Samozřejmě, všichni máme rozdílné měrky na opotřebení, a proto jsme se rozhodli vám pomoci zjistit, zda opravdu potřebujete novou peněženku velmi jednoduchým a rychlým testem.

Jak vypadá vaše peněženka?

a) včera jsem měl/a narozeniny, takže mám novou,

b) otřelá, ale to v kabelce/ v kapse není vidět,

c) jako vykopávky z doby kamenné,

d) moment, někam mi vypadli přihrádky,

e) prosím vás, co je to peněženka ?!

Pokud jste odpověděli b) až e), zde je pár dobrých důvodů, proč právě vy potřebujete novou peněženku.

(Gratulujeme všem, kteří vybrali možnost a)! Máte štěstí na blízkých či přátele s dobrými nápady.)

dámska peňaženka Mercucio

1. Abyste nemuseli nosit peníze po kapsách.

Ano, tento důvod je opravdu základní a týká se více pánů než dám. Dnes už opravdu není "in" hrabat se v kapsách a vytahovat z nich bankovky a mince. Podle našich dlouholetých zkušeností však tento typ "vytahovačů" očekává peněženku jako dárek. Sami si ji nekoupí, protože by si pokazili image, ale pokud to udělá například jejich drahá polovička, nebudou protestovat. Takže opravujeme, milé dámy, ten první důvod je, aby vaši páni nenosili peníze po kapsách ...

2. Abyste měli pořádek.

Není nic horšího, když máte v peněžence vše naházené bez ladu a skladu. Pak nevíte rychle najít slevovou kartu do obchodu, protože je v jedné přihrádce s fotkami dětí a permanentkou do fitka, což vám dají pocítit zejména lidé ve frontě za vámi.

3. Abyste nic nezapomněli.

Nemá vaše stará peněženka tolik "oddělení", kolik byste potřebovali? Nemůžete si do ní dát vše, co potřebujete? Není divu, protože odkdy jste si ji kupovali, tak vám přibylo mnoho důležitých věcí, které chcete nosit s sebou. Vyberte si takovou, do které vejde vše a nebude vypadat jako pumpářska.

4. Abyste nic důležité neztratily.

Nečekejte, dokud ztratíte něco důležité, protože vám to jednoduše z děravé peněženky vypadne. A netýká se to jen dokladů, ale samozřejmě i peněz. Ani představa není příjemná, natož pokud se to stane. Nebo se vám to už i stalo?

5. Abyste nepokazili dojem.

Ještě lépe - abyste udělali dobrý dojem. Platí pro dámy i pro pány. Peněženka by měla ladit s celkovým oblečením. Nepůjdete přece na pracovní oběd do restaurace s klientem nahozený jak se patří a vytáhnete peněženku, která pamatuje ještě první republiku. V našem eshopu přitom najdete velký výběr peněženek ke každému outfitu nebo neutrálních, které se hodí ke všemu.

6. Abyste se odlišili.

Pokud patříte k lidem, kteří se rádi odlišují, peněženka je na to jako stvořená. Je to doplněk, který dokáže upoutat pozornost.

A ten "1" důvod? Abyste si udělali radost - pěknou, praktickou peněženkou, která vám "padne přesně do ruky", do které se vše vejde a za kterou se opravdu nemusíte stydět ...