Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

5 tipů jak vypadat elegantně a originálně

Když přemýšlíme o eleganci a originalitě ve vzhledu, je důležité mít na paměti úsloví, že ďábel tkví v detailu. Mnohdy jsou to právě maličkosti, které přinášejí do oblékání elegenci a jedinečnost. V tomto článku se podíváme na pět prvků, které mohou vylepšit váš styl a proměnit ho tak, že se za vámi každý s obdivem ohlédne.

1. Kvalitní kožené boty

Není pochyb o tom, že kvalitní a dobře šité kožené boty dokážou udělat značný rozdíl nejen v pohodlí. Investovat do bot s pečlivě zpracovanými detaily z vysoce kvalitních materiálů není jen výrazem módního snobismu. Kromě dlouhodobé výdrže je hodnota takové boty znát na první pohled. I proto je základem každého elegantního outfitu.

2. Opasek z kůže

Opasek je často přehlíženým prvkem. Přitom nemusí plnit zdaleka pouze praktickou funkci. Pokud máte kalhoty s oky na pásek, měli byste je využít, a to i v případě, že vám perfektně padnou. Opasek vyrobený zkvalitní kůže s pečlivě zpracovanou přezkou může přidat do vašeho stylu špetku luxusu. Vybírejte opasek, který ladí s vašimi botami, abyste zachovali jednotný dojem.

3. Kožená peněženka nebo dokladovka

Kožená peněženka či dokladovka nejsou jen praktickými doplňky, ale také výrazem vašeho stylu. Mít finance a dokumenty v pořádku je projevem zodpovědného přístupu k životu. Kvalitní zpracování, užití pravé kůže a estetický design mohou udělat z těchto předmětů nejen praktické, ale i vizuálně přitažlivé doplňky.

4. Hodinky

Hodinky nejsou jen nástrojem pro sledování času, ale také jsou symbolem elegance a vkusu. Investovat do hodinek s kvalitním mechanismem a designem je investicí do vlastního stylu. Správně zvolené hodinky dokážou dodat vašemu outfitu eleganci a sofistikovanost. 

5. Ponožky

I když ponožky mohou působit jako nepodstatný detail, volba kvalitních ponožek –  nůž jednobarevné nebo s kreativním vzorem či originálním designem – může přidat vašemu outfitu punc individuality. Buďte kreativní a nebojte se experimentovat.

Elegance a originalita ve vzhledu nejsou jen o nápaditosti samotného oblečení, ale také o drobných detailech, které ho doplňují. Investice do kvalitních doplňků, na které se často zapomíná, může zcela změnit celkový dojem, který svým oblékáním vyzařujete. Nezapomeňte, že skutečný šarm spočívá v preciznosti a promyšlenosti každého detailu.