Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zapomenuté heslo.

Na Vaši e-mailovou adresu byly úspěšně odeslány přihlašovací údaje.

4 znamení, že váš partner potřebuje crossbody tašku

Blíží se Vánoce nebo narozeniny vaší polovičky a vy jste stále ještě nenašli ten pravý dárek? Nezoufejte, protože možná právě tento článek vám pomůže takový vymyslet. Dárky nemusí být pouze vizuálně atraktivní, ale mohou splňovat také praktickou funkci. O to více potěší, pokud dotyčný na něco takového čekal. V tomto článku prozradíme 4 nenápadné náznaky, díky kterým zjistíte, jestli váš partner je někdo, kdo by koženou tašku crossbody pod stromečkem ocenil.

1. Věčně přecpané kapsy

Velkou výhodou pánské módy je to, že i ty nejnovější a nejméně praktické kousky do pánského šatníku přicházejí s mnoha hlubokými kapsami. Na rozdíl od dámské módy, která je kapesně diskriminována. Tento fakt však může být mužem na škodu, protože kvůli přebytkovému místu si ukládají do kalhot snad všechny své osobní věci od klíčů od auta, přes peněženku a drobné až po douleté bloky ze supermarketu. Takové nakupení váhy způsobuje v lepším případě nechtěné roztažení látky a v horším případě neopravitelné poškození. Nemluvě o nepříliš atraktivní estetice, když muž chodí se chřestícími boulemi po bocích. V takovém případě určitě popřemýšlejte nad kvalitním a prostorným externím úložným prostorem pro vaši polovičku, která zřejmě zatím netuší o tom, že taška na rameno je super řešením téměř všech děr v kapsách.

2. Ustavičně ztrácí věci

Výše popsaní kapsoví fanoušci jsou známí nejen chřestícími boulemi, ale i tím, že při vytahování některé té osobní věci mohou bez povšimnutí vytratit buď peníze nebo nebo něco důležitějšího. Pokud se toto stává pravidelně, je dobré zamyslet se nad alternativním řešením. Kožené tašky takové řešení nabízí. Nabídka je opravdu široká, takže umíme zaručit, že si určitě vyberete. V případě, že vám nevyhovuje cena kožených tašek, můžete si prohlédnout nabídku textilních a koženkových tašek.

3. Má rád praktické dárky

I když se to nezdá, mnoho lidí, ať už žen nebo mužů, miluje praktické dárky. A je škoda, že také mnoho lidí si tento fakt neuvědomuje a často kupuje dárky, které „trvají“ nebo jinak řečeno, nedají se sníst, vypít nebo jinak spotřebovat. Ano, čokoláda a víno je vždy super dárek pro praktické muže, ale dá se vymyslet i něco, co bude trvat déle než pár minut a zároveň neztratí svou praktickou podstatu. Uhodli jste, řeč je o crossbody taškách. Díky kvalitní a pevné kůži může taška těšit svého příštího majitele několik let.

4. Jeho stará taška je už opravdu stará

Poslední náznak není ani tak náznak, jako spíše zkouška vašich pozorovacích schopností. Vlastní už váš partner tašku na rameno? Všimněte si, v jakém stavu taška je a podle toho budete vědět, jestli kožená crossbody taška bude vhodným dárkem na nejbližší svátek. Pokud dárek nemá být překvapením, ale splněným přáním, můžete polovičce nabídnout některý model z naší široké nabídky. Například koženou tašku menší velikosti s šikovným překlopem, větší tašku, která odnese i to nepotřebné nebo dokonce příruční tašku etue s praktickým pevným ramínkem.